Maxxis Welterweight 27.5x1.9/2.35

SKU 14390 / IB75080100
430 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Димензии: 27.5x1.9/2.35
Дебелина: 0.9 mm
Вентил: Auto Valve

Зачувајте го овој производ за подоцна