Maxxis Welterweight 26x1.90/2.125 FV

SKU 14389 / IB63464200
430 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Димензии: 26x1.90/2.125
Дебелина: 0.9 mm
Вентил: Presta Valve

Зачувајте го овој производ за подоцна