Maxxis Ultralight 29x1.9/2.35

SKU 14383 / IB96827600
440 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот

Димензии: 29x1.9/2.35
Дебелина: 0.6 mm
Вентил: Presta Valve 48 mm

Зачувајте го овој производ за подоцна