Maxxis Tubeless Crossmark EXO TR1 Foldable

SKU 14368 / TB96665100
2.200 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Димензии: Tubeless 29X2.10 M309RU

Зачувајте го овој производ за подоцна