Maxxis Tubeless Crossmark EXO TR Foldable

SKU 14367 / TB69613100
1.950 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Димензии: Tubeless 26X2.10 M309RU

Зачувајте го овој производ за подоцна