Maxxis Tubeless Ardent Race 27.5x2.20 + EXO TR Foldable

SKU 14374 / TB85918400
1.650 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Димензии: 27.5x2.20 M329RU

Зачувајте го овој производ за подоцна