Maxxis Shorty 29x2.30 (W) 3C+TR+EXO

SKU 15423 / TB96772100
3.000 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Димензии: 29x2.30 M331RU AR Foldable

Зачувајте го овој производ за подоцна