Maxxis Ikon EXO TR 29x2.20 M319RU Foldable

SKU 14369 / TB96740300
1.760 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот

Димензии: 29X2.20 M319RU

Зачувајте го овој производ за подоцна