Maxxis Freeride Tube 26x2.2/2.5

SKU 14397 / IB67445000
620 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Димензии: 26x2.2/2.5
Дебелина: 1.2 mm
Вентил: Auto Valve

Зачувајте го овој производ за подоцна