Maxxis Aspen Tubeless 29x2.10 + EXO TR Foldable

SKU 14371 / TB96653100
2.200 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Димензии: 29x2.10 M316RU

Зачувајте го овој производ за подоцна