Maxxis Ardent-Tanwall 29x2.25 M315P Foldable

SKU 14364 / TB96712300
1.900 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Димензии: Tanwall 29x2.25 M315P

Зачувајте го овој производ за подоцна