Maxxis Advantage 26x2.10 M311P Wire

14346 / TB69809000

Maxxis Advantage 26x2.10 M311P Wire 14346 / TB69809000
52714147
1190 мкд
Големина на гума 26“ (0)
Вид на гума Со жица (Wire) (0)