Maslo Trans Scoot 125ml - maslo za menuvac

3569
270 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот
UPC: IPONE

Артикалот го има на Залиха

Scooter transmission lubricant - За дво-тактен и четири-тактен скутерен пренос масло во 125 ml пакување со цевче.

Предности:

  • Погоден за користење
  • Нуди одлични резултати и за ниски и за високи температури
Зачувајте го овој производ за подоцна