Maslo Scoot 4 - 5W40

3564
510 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: IPONE

Артикалот го има на Залиха

Моторно масло со врвни перформанси создадено за сите видови моторцикли кои се користат секојдневно во тешки услови.

  • Формулата содржи модификатор за екстремни притисоци кои обезбедуваат одлична работа на менувачот и заштитата на транс мисијата
  • SAE 10W50 eсоздадено за моторцикли со најновите технолошки решенија како што се хидроуличните подигачи
  • 100% синтетичко,има многу голема отпорност против намалувањето на вискозитетот и дозволува работа при екстремни услови
Зачувајте го овој производ за подоцна