Maslo Scoot 4 - 10W40

SKU 3566
440 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот

Артикалот го има на Залиха

10W40 синтетичко врвно полу-синтетичко масло,препорачливо за 4-тактни скутери,со мали и големи машини произведено според најновата технологија.

Предности:

  • Екстремно висока моќ на подмачкување која го намалува триењето
  • Каректеристиката 10W40 ги задоволува сите услови на користење особено стартувањето на ладно време

Scoot 4-10W40 го има најдобриот сооднос, квалитет ,цена, перформанси за користење во урбани средини, како и долготрајно возење по автопат.Тоа ги задоволува најновите JASO MA стандарди.

Зачувајте го овој производ за подоцна