Maslo Honda 4T

SKU 904940
250 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
10W40 врвно полу-синтетичко масло,препорачливо за 4-тактни скутери,со мали и големи машини произведено според најновата технологија.

Предности

  • Екстремно висока моќ на подмачкување која го намалува триењето
  • Каректеристиката 10W40 ги задоволува сите услови на користење особено стартувањето на ладно време

Honda - 10W40 го има најдобриот сооднос, квалитет ,цена и перформанси за користење во урбани средини, како и долготрајно возење по автопат.Тоа ги задоволува најновите JASO MA стандарди.

Зачувајте го овој производ за подоцна