Maslo ENI i-Ride SCOOTER 2T

16580
750 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: 16580
Brand: ENI

- API TC

- JASO FC

ENI i-Ride скутер 2t е лубрикант формулиран со синтетичка база кој произведува многу ниски нивоа на чад и е назначено за најновата генерација двотактни мотори.

ENI i-Ride скутер 2t, иако формулиран специјално за системи за вбризгување на масло, може да се користи и за самостојно правење на мешавина на масло и бензин.

Зачувајте го овој производ за подоцна