Maslo ENI i-Ride RACING 2Т

16196
950 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: 16196
Brand: ENI

• JASO FC/FD

• ISO-L-EGD

• HUSQVARNA

Ени i-Ride Racing 2T е врвен синтетички лубрикант, специјално развиен за 2 тактни мотори. Неговите одлични перформанси го прават погоден за сите 2 тактни мотори, со воздушно или водено ладено ладење.

Специјалната формулација на Eni i-Ride Racing 2T ја гарантира најдобрата заштита на моторот, намалувајќи го абењето и формирање на депозити дури и во најекстремни услови за возење.

• Производот е формулиран со иновативни адитиви за да се обезбеди висока ефикасност за долго време на користење на издувните системи.

• Eni i-Ride Racing 2T го намалува издувниот чад во издувниот систем, обезбедувајќи ги

оригиналните перформанси на моторот.

Зачувајте го овој производ за подоцна