Maslo ENI i-Ride 10W50 Off Road

17292
900 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: 17292
Brand: ENI

- JASO MA, MA2

- API SL

ENI i-Ride racing offroad 10W-50 е мултиграден лубрикант со високи перформанси на "топ-синтетичка" технологија за off-road мотоцикли.

Ени i-Ride offroad 10W-50 обезбедува соодветно работење на влажни спојки, дури и во услови на многу тешки работни услови, како што се оние со чести ангажирања под голем вртежен момент.


Зачувајте го овој производ за подоцна