Maslo ENI i-Ride 10W40 MOTO

SKU 16198
550 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

- JASO MA, MA2

- ACEA A3

- API SL

Eni i-Ride moto 10W-40 е мултиграден лубрикант со високи перформанси на најнова технологија со синтетички компоненти за 4-тактни мотори. Погодно е за возење при висока и ниска температура.

Се препорачува за турнеи на долги патеки

Зачувајте го овој производ за подоцна