Maslo ENI i-Ride 10W40 4T SCOOTER

16197
700 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: 16197
Brand: ENI

- ACEA A3

- API SL
- JASO MA, MA2

ENI i-Ride скутер 10W-40 е масло со синтетичка база, формулирано за скутери со 4-тактни мотори. Погоден за мотори со водено и воздушно ладење, издржува тешка работа на моторот.Нема ограничувања за користењето во однос на опсегот на температурата на амбиентот, ENI i-Ride скутер 10W-40 може да се користи во сите сезони. Својства и перформанси: Синтетичките компоненти помагаат да се формира мрсна облога која се држи на металните површини дури и кога моторот стои некое време, со што се обезбедува лесно стартување и во голема мера намалување на абењето дури и при екстремни услови на оптоварување. Присуството на ниско-нестабилни синтетички компоненти со висока термичка стабилност ја намалува потрошувачката.


Зачувајте го овој производ за подоцна