Maslo ENI i-Ride 10W-60 Racing

17293

Maslo ENI i-Ride 10W-60 Racing 17293

- API SG

- JASO MA / MA2

ENI i-Ride Racing 10W-60 е целосно синтетичко моторно масло специјално развиено за моќни четиритактни мотори кои работат под исклучително тешки услови. Маслото се произведува со висококвалитетно синтетичко базно масло и специјално развиен високотехнолошки додатен пакет.

Стабилноста на маслото е одлична и отпорноста на многу високи работни температури е одлична.

Благодарение на неговите карактеристики, моторното масло Eni i-Ride 10W-60 е одлично прилагодено за тркачки моторцикли.

670 мкд In stock
UPC:17293
Brand:ENI