Maslo ATV4000

3787
600 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: IPONE

Артикалот го има на Залиха

ATV 4000 - 100% синтетичко масло специјално формулирано за новите генерации на четири тактни мотори во АТV/quads кои оперираат во екстремни услови.

Предности:

  • За сите сезони
  • Олеснува ладно палење
  • Одличен високо-температурен отпор под полно оптеретување(за комерцијална употреба)

ATV 4000 (5W40) ги исполнува моменталните препораки на производителите

Зачувајте го овој производ за подоцна