Maslo 10.4 - Синтеза

SKU 4813
440 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Артикалот го има на Залиха

10.4 - синтеза - Полу-синтетички лубрикант се препорачува за сите типови мотоцикли.

Предности:

  • Одлична стабилност.
  • Прави полесно да стартува моторот во ладно време.
Зачувајте го овој производ за подоцна