Maslo 0W40

3568
720 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: IPONE

Артикалот го има на Залиха

Предности:

  • Лесно стартување
  • Подобрено загревање
  • Зголемена моќност
  • SAE W40 (висока вредност на вискозитет)
  • Отпорност на многу високи температури

Stroke 4 OW40 со високата содржина на адитив,ја намалува потрошувачката на моторното масло и абење,ја зголемува моќноста на вашиот мотор.

Зачувајте го овој производ за подоцна