LIFAN 50-2A SPORT Racing kit

SKU 6590
6.150 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

LIFAN 50-2A SPORT Racing kit претставува сет од машински делови со кои се зголемува работната кубикажа на цилиндарот на 90 кубни сантиметри при што значајно се зголемуваат перформансите на моторот во забрзување, моќност и максимална брзина.

Во самиот сет се вклучени следниве делови

- Ланче за брегаста осовина
- Цилиндар
- Клип комплет
- Вентили ( издувен и усисен )
- Дихтунг
- Мерач за масло
- Брезони
- Капак кај радилица голем
- Капак кај радилица мал


Зачувајте го овој производ за подоцна