KANGAROO

19913
113.160 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Модел:KANGAROO 125CC
Моќност:7.50HP
Тип на мотор:125CC - 4 Тактен
Ладење:Воздушно
Стартер:Електричен / Курбла
Пренос:Автоматски
Должина / Ширина / Висина:1.820mm x710mm x 1.130mm
Пренос / Задни Гуми:3/50-10 / 3/50-10
Пренос / Задни Кочници:Диск / Гуртни

Зачувајте го овој производ за подоцна