Jonway Group е специјализирана во дизајнирање, производство и маркетинг на висококвалитетни мотоцикли и ATVs / квадови. Ние сме посветени во изминатите 10 години да ги снабдуваме глобалните мотоциклисти со препознатливи мотоцикли / моторцикли, и АТВ / квадови. Нашите мотори со скутери (вклучувајќи и електрични скутери) се достапни во широк спектар на мотори од стандардните 50cc до 500cc.

Групацијата JONWAY доживеа огромен пораст во последниве години. Со речиси три децении искуство во индустријата, ние сме во состојба да обезбедиме квалитетни производи и одлична услуга за клиентите, по конкурентни цени.

Групата Jonway беше една од првите компании што ја поминаа ISO9001: 2000 сертификација, а добивме и многу други сертификати за квалитет (како што е 3C сертификација) во индустријата за мотоцикли. Имаме имплементирано систем за контрола на квалитетот, кој ни овозможува да создадеме повеќе вредни производи, исто така, давајќи ни конкурентна предност. Како дел од нашите напори за постигнување на највисок квалитет, постојано работиме и на интегрирање на новите технологии. На Jonway, ние посветуваме големо внимание на изработката и испораката, за да ни овозможи да испорачаме првокласни мотоцикли по поволни цени. Не планираме да заштедиме во развојот и производството на нашите иновативни производи. Ова е начинот на кој ние сме во состојба да го одржиме задоволството на нашите клиенти.

Jonway мотоцикли / моторни скутери (особено електрични скутери) заземаат голем дел од пазарот во Кина. Покрај тоа, нашите производи се продаваат и на меѓународните пазари, и, всушност, се извезуваат во повеќе од 80 земји.

Позицијата на Jonway на меѓународниот пазар е резултат на квалификувани, мотивирани вработени. Имаме тим од над 2000 вработени, вклучително и 280 техничари. Нивните таленти се целосно фокусирани на квалитетот и услугата на мотоцикли. Уште повеќе, нашите вработени се исто така ентузијастички возачи! Ова значи дека работиме на тоа да направиме подобри моторцикли на Џонвеј за да ги подобриме нашите сопствени возења и вашите.

Филтрирај по