JONWAY FOX AIR

SKU 9609/
58.425 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Модел:YY 50 - 28 Air Fox
Моќност:3.21 hp
Работен волумен на цилиндар50 цц
Сооднос на компресија:10.5:1
Палење:CDI
Меѓуоскино растојание:
1,300 mm
Капацитет на резервоарот за гориво:4 L
Ладење:Воздушно
Должина / Ширина / Висина:1,800mm x 700mm x 1,100mm
Тежина:105 kg
Капацитет на резервар:3.1 L
Стартер:Електричен/ Курбла
Батерија:12V/7Ah
Предна / Задна Кочница:Диск / Гуртни
Предна / Задна Гума:130/70-12 / 130/70-12
Зачувајте го овој производ за подоцна