JONWAY E-POWER

17162
61.438 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: 17162
Brand: Jonway

Напредокот на технологијата и се поголемиот интерес за скутери, возила и велосипеди на електричен погон во глобални рамки на нашиот пазар го донесе светски познатиот Jonway E-Power , електричниот скутер кој изобилува со одлични перформанси , елегантна линија, моќен три коловатен придвижувач , како и неговите акцесоари што вклучуваат полнач за батеријата, радио со блутут технологија, звучници и USB влез.

Модел
Jonway E-power
Моќност
2500W
Батерија
72V 20Ah 
Максимален Опсег
55-65 км
Време на полнење
од 0% - 100% - 6 часа
Маса на возилото
126 kg
Должина x Ширина x Висина: 
 1.850 mm x 710 mm x 1.100 mm
Меѓуоскино растојание: 
1.325 mm
Максимална брзина:
45 km/h
Предна гума:
110/70-12
Задна гума:
 120/70-12


Упатство за употреба

Сопственикот е должен да врши редовно оддржување :
1.Редовно чистење (Напомена да не се чисти дирекно со вода)
2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката
3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума
4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогаш

да се оддржува ниво над 10 % )

Зачувајте го овој производ за подоцна