JONWAY ATV 50 - 4

SKU 14189
67.650 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот
Модел:ATV JONWAY YY50-4
Мотор:50cc - 4T
Моќност:2.4 hp
Ладење:Воздушно
Стартер:Електричен
Предна гума:19/7-8
Задна гума:18/9.5-8
Предна кочница:Disk
Задна кочница:Disk
Пренос:Ланец
Зачувајте го овој производ за подоцна