JONWAY ATV 250 - 8

14741
127.305 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот
UPC: 14741
Brand: Jonway
Модел:ATV JONWAY SK 250 ATV-8
Мотор:250cc,172MM-D,еден цилиндар, 4 тактен
Моќност:13.67 hp
Ладење:Водено
Палење:CDI
Стартер:Електричен
Димензии на цилиндар:72 mm x 60 mm
Должина x Ширина x Висина:1,980 x 1,080 x 1,270mm
Мегуоскино растојание:1,480 mm
Пренос:Рачен 4 брзини + рикверц
Батерија:12V/9Ah
Предна гума:23x7.0-10
Задна гума:22x10-10
Предни кочници:Диск
Задни кочници:Диск
Предни амортизери:Double a-arm
Задни амортизери:Single a-arm
Зачувајте го овој производ за подоцна