JONWAY ATV 250 - 6

SKU 14742
121.770 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Модел:ATV JONWAY SK 250 ATV-6
Мотор:250cc - 4-Тактен
Моќност:15 hp
Ладење:Водено
Палење:CDI
Стартер:Електричен
Должина x Ширина x Висина:1,650mm x 1,110mm x 1,130mm
Предно / Задно : Мегуоскино растојание970 mm / 830 mm
Пренос:Рачен 4 Брзини + РИКВЕРЦ
Тежина на празно возило:173 kg
Предна гума:21x7.00-10
За гума:20x10-10
Предни кочници:Диск
Задни кочници:Диск
Максимална тежина:130 kg
Вид на возење:Off - Road
Апликација:Light off road/ No Jumping
Зачувајте го овој производ за подоцна