JONWAY 50-6 WACOX

SKU 16714
46.125 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Модел:JONWAY 50-6 WACOX
Моќност:2.94 hp
Тип на мотор:Еден цилиндар, 50cc - 4 Тактен
Ладење:Воздушно ладење
Стартер:Електричен / Курбла
Палење:CDI-capacitor discharge ignition
Мегуоскино растојание:1,190mm
Сооднос компресија:10.5:1
Тежина:80 kg
Максимална брзина:50 km/h
Систем за подмачкување:Автоматско подмачкување
Максимален вртежен момент:3.1 (6000) Nm/r/min
Должина / Ширина / Висина:1,650mm x 620mm x 1,090mm
Капацитет на гориво:6.3 L
Свеќица:A7RTC
Батерија:12V4Ah
Предни / Задни Гуми:3.50-10 4PR / 3.50-10 4PR
Зачувајте го овој производ за подоцна