JONWAY 50 - 21

SKU 14831
58.425 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Модел:Jonway YYQT50 - 21
Моќност:3.8 hp
Тип на мотор:49.5cc - 4-Тактен
Ладење:Воздушно
Стартер:Електричен / Курбла
Палење:CDI-capacitor discharge ignition
Мегуоскино растојание:1,300 mm

Сооднос компресија:10.5:1
Тежина:75 kg
Максимална брзина:45 km/h
Осигурувач:15A
Предна / Задна Кочница:Диск / Диск
Должина / Ширина/ Висина:1,870mm x 720mm x 1,360mm
Батерија:12V7AH
Предно Светло:12V 35W / 35W
Странично Светло:12V10W
Предни / Задни Гуми:130/70-12 / 130/70-12
Зачувајте го овој производ за подоцна