JONWAY 125 7A

17361

JONWAY 125 7A 17361

СИНОНИМ ЗА ТРЕНД


Квалитетите на еден мотоцикл се поврзани со неговиот успех на пазарот, а македонските купувачи инсистираат да добијат најдобар однос на инвестирани средства и она што се добива за возврат. Таквиот пристап овозможува добро познавање на спецификациите на моделите од одреден сегмент и полесно сегментирање на квалитетното и привлечното. Привлечниот дизајн е важен за првата комуникација и стекнување одреден респект кај потенцијалниот нов фан на одреден модел, а подоцна на сцена стапуваат соодветните перформанси и удобноста, која овозможува пријатни моменти и на подолги дестинации. Ваквата комбинација е одлучувачка при изборот на нов скутер, а JONWAY 125 7A гарантира успешен рецепт кој е искористен во производството на овој модел, чии продажни бројки и популарност на повеќе континенти зборува многу за скутерот со привлечна цена. Користејќи го докажаниот агрегат, JONWAY 125 7A го комбинира економичното возење со спортските гени и овозможува релаксирани минути зад управувачот. Седиштето е доволно удобно и доволно комфорно за двајца патници, а суспензијата повеќе од соодветна за она што се очекува од ваков тип на транспортер на две тркала кој во прв план го става долготрајното и квалитетното. Со должина нешто помала од два метри и тежина од 100 колограми не е изненадување што агрегатот со работна зафатнина од 125 кубни сантиметри ослободува доволно сила која тркалата ја претвораат во вистинско задоволство зад управувачот. Максималната брзина е сосема пристојна за приоритетните градски задачи, а позитивна страна му е и потрошувачката која обезбедува нови поени за овој модел. Според спецификацијата, JONWAY 125 7A троши навистина малку, а со капацитетот на резервоарот се обезбедува поголема автономија која е пропратена со одлични перформанси и стабилност при секакви услови на подлогата.

Model: JONWAY 125 7A
Engine tipe: 152 QMI
Power: 6.9 hp
Bore & Stroke: 52.4mm x 57.8mm
Startin system: Electric (CDI) / Kick
Compress ratio: 9.0:1
Length x Width x Height: 1,980mm x 680mm x 1,120mm
Battery capacity: 12V7Ah
Wheel size: Front 80/90-14 Rear 90/90-14
Wheelbase: 1,280 mm
Weight : 100 kg
61440 мкд In stock
UPC:17361
Brand:Jonway
Достапни бои Бела (0) Темно црвена (0)
JONWAY 125 7A JONWAY 125 7A JONWAY 125 7A JONWAY 125 7A JONWAY 125 7A JONWAY 125 7A JONWAY 125 7A JONWAY 125 7A JONWAY 125 7A