JONWAY 125 - 5

16715
83.025 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: 16715
Brand: Jonway


Модел: 
JONWAY 125 - 5
Тип на мотор:
152 QMI
Моќност: 
 6,9 КС
Отвор и удар:
 52,4 мм x 57,8 мм
Систем за стартување: 
електричен (CDI) / Кик
Сооднос на компресија: 
 9,0:1
Должина x Ширина x Висина: 
1.980 mm x 680 mm x 1.120 mm
Капацитет на батеријата: 
12V7Ah
Големина на тркала: 
Предни 120/70-12 Задни 120/70-12
Меѓуоскино растојание: 
 1.280 mm
Тежина: 
100 кг
Зачувајте го овој производ за подоцна