IMOLA 50cc

20708
134.685 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Модел:Hamachi IMOLA 50
Моќност:3.2 kW / 7500r.min
Тип на мотор:1 cylinder, 49cc – 4T
Мотор:50cc – 4T
Сооднос компресија:12:01
Ладење:Воздушно
Стартер:Електричен/ Курбла
Работен волумен на цилиндарот:
50 цц
Палење:Capacitor discharge ignition (CDI)
Капацитет на резервар:5.5 L
Length x Width x Height:1,863mm x 708mm x 1158mm
Мегуоскино растојание:1320 mm
Свеќица:A7RTC
ПреносАвтоматски
Предни/ Задни Кочници:Диск / Гуртни
Предни / Задни гуми:120/60-13 / 130/60-13
Систем за подмачкување:Press & Splash
Зачувајте го овој производ за подоцна