Hoverbord HAMACHI W2

SKU 18276
7.590 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ДОМАШНА АДРЕСА

Hoverbord HAMACHI W2 од најпопуларните играчки на оваа сезона. И децата и возрасните ќе можат да уживаат по патот. Трошењето на батеријата зависи од товарот и тежината на лицето.

Зачувајте го овој производ за подоцна