Hoverbord HAMACHI W2-A

SKU 18277
9.900 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ДОМАШНА АДРЕСА

Hoverbord HAMACHI W2-A од најпопуларните играчки на оваа сезона. И децата и возрасните ќе можат да уживаат по патот. Трошењето на батеријата зависи од товарот и тежината на лицето.

Зачувајте го овој производ за подоцна