Hoverbord HAMACHI W11

18278
9.900 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот
UPC: 18278
Brand: Hamachi

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА НА ДОМАШНА АДРЕСА

Интелигентните и забавни хуверборди ви дозволуваат да одите каде што сакате. Понудата на

HAMACHI W11 на дете или пријател е посебна прилика. Тоа е подарок исполнет со љубов

и наклонетост, со качување на него телото се движи следејќи го природно своето движење.

Уживајте во овој редок миг на одмор, додадете момент на задоволство.

1. Hoverbord HAMACHI W11 ја користи најновата паметна технологија за да добиете

поголема стабилност.

2. Секој Hoverbord HAMACHI W11 е тестиран и сертифициран / FC / UL2272 е обезбеден за ваша

100% безбедност

3. Hoverbord HAMACHI W11 е со литиумски батерии кои се сертифицирани за нивно полнење од 3 часа и

употреба на преку 20 km.

4. Инсталираните LED светла на предната страна што ќе ви овозможат да ги користите дури и ноќе.

Зачувајте го овој производ за подоцна