Hamachi 16

SKU 16173
3.490 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот  • Име: Hamachi 16
  • Величина: 16"
  • Пренос: Ланец
  • Велосипедот е без амортизери
  • Велосипедот не содржи менувач за брзини
  • Велосипедот не е контраж ( Кочницата е на сајла )
Зачувајте го овој производ за подоцна