Hamachi 12

SKU 12675
2.290 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот


Име: Moscot 360
Величина: 12"
Пренос: Ланец
Велосипедот е без амортизери
Велосипедот не содржи менувач за брзини
Велосипедот не е контраж ( Кочницата е на сајла)
Зачувајте го овој производ за подоцна