Hamachi 12 / 1

12675/

Hamachi 12 / 1 12675/
49388036
2290 мкд In stock
UPC:Hamachi
Големина:Детски
Боја на велосипед Сина/Бела (0) Црна/Црвена (0)
Големина на тркало 12" (0)
Рамка Челична рамка (0)
Hamachi 12 / 1