HIGH ROLLER II 27.5x2.4 (F) - EXO

SKU 14354 / TB85915400
2.900 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Димензии: 27.5x2.40 M325P

Зачувајте го овој производ за подоцна