HAWK SUPER

SKU 9018605
65.000 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Dimension(LXWXH):1860*670*1140mm
Wheel base:1310mm
Gross weight :105 KG
Brake(front/rear):
Front Disc/Rear Drum
Tyre size (front/rear):3.0-10/3.0-10
Max Loading weight:125 KG
Motor:1500W
Max speed :45KM/H
Range per change:60-70KM
Battery type:
Lead Acid Battery
Storage battery capacity :72V 32AH
Battery weight :50KGS
Full charging time:6-8H
Charger powerAC220V 50HZ

Упатство за употреба

Сопственикот е должен да врши редовно оддржување :
1.Редовно чистење (Напомена да не се чисти дирекно со вода)
2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката
3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума
4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогаш

да се оддржува ниво над 10 % )

Зачувајте го овој производ за подоцна