HAWK CRYSTAL

SKU 9018603
47.430 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Wheel base:1250mm
Gross weight :95KG
Brake(front/rear):
Drum/Drum
Tyre size (front/rear):3.0-10/3.0-10
Max Loading weight:110KG
Motor :800W
Max speed :40KM/H
Range per change:50-60KM
Battery type:Lead Acid Battery
Storage battery capacity :72V 20AH
Battery weight :30KG
Full charging time:6-8H
Charger power:AC220V 50HZ

Упатство за употреба

Сопственикот е должен да врши редовно оддржување :
1.Редовно чистење (Напомена да не се чисти дирекно со вода)
2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката
3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума
4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогаш

да се оддржува ниво над 10 % )

Зачувајте го овој производ за подоцна