HAWK BANG

SKU ....
92.250 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Tyre size (front/rear):90/80-12
Max Loading weight:
Motor :1700W
Max speed :50 KM/H
Range per change:70-80 km
Battery type:Litium batery
Storage battery capacity :72V 30AH
Battery weight :
Full charging time:6-8H


Упатство за употреба

Сопственикот е должен да врши редовно оддржување :
1.Редовно чистење (Напомена да не се чисти дирекно со вода)
2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката
3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума
4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогаш

да се оддржува ниво над 10 % )

Зачувајте го овој производ за подоцна