HAMACHI e RS

SKU 18042
55.350 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот


Model:HAMACHI e RS
Motor Power:1600W SUNRA Motor
Motor Voltage:72V
Controller:12mosfets
Max Speed:45 (km/h)
Battery Types:Lead-acid Battery
Battery capacity:72V20AH
Max Range:40-50km / 1 person (70kg)
Battery charging time:6 Hours
Climbing capacity:23%(1 person,70kg)
Meter Type:Digital
Brakes (Front/Rear):Disc / Drum
Shock Absorber (Front/Rear):Hydraulic / Hydraulic
Tire Size (Front/Rear):3.5-10' Tubeless Tyre
Dimensions:1,850mm × 710mm × 1,100mm
Wheelbase:1,320mm
Max Loading Capacity:2 persons + cargo (150kg)
Frame Type:Steel
Options:Cruise control + Remote alarm

Упатство за употреба

Сопственикот е должен да врши редовно оддржување :
1.Редовно чистење (Напомена да не се чисти дирекно со вода)
2.Редовна контрола на исправноста на кочниците и електрониката
3.Редовна контрола на притисокот на воздухот во гумите пропишан на самата гума
4.Редовна контрола на нивото на батеријата (Напомена да не се празни под 10 % секогаш

да се оддржува ниво над 10 % )

Зачувајте го овој производ за подоцна