HAMACHI

Hamachi е најголемиот дистрибутивен центар и сервис на балканот за скутери , моторцикли , велосипеди , ATV , UTV , климатизери , гуми , резервни делови и опрема . Воедно е генерален увозник за Македонија на светски познатите брендови : CF Moto , Jonway , Maxxis , Trinx , Viper , Garelli , Italjet , Eni , Arctic cat , Mitas , Wanda , Hamachi

HAMACHI e RS 61400 MKD
HAMACH LK 125 52275 MKD
CITY COCO 46125 MKD
HAMACHI ET-A1 30135 MKD
HAMACHI ET-A5 19990 MKD
HAMACHI ET-A3 17220 MKD
HAMACHI ET-A2 13850 MKD
Hamachi 16 3490 MKD
Hamachi 12 2290 MKD